Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Monday, November 8, 2010

Nak tengok lampu (i-City)dah kena bayar 10 hengget ok skang nih...



dulu dah pernah pegi dah i-City nih....
dulu free jer tak payah bayar pun
skang kena bayar ok
rm10 hengget lagi
mula2 ingat dalam rm2 cam tu jer...

semalam la...lepas ibu dah ok sikit..kesian pulak tengok anak ibu terperuk je kat rumah dari hari jumaat lagi
so, petang ahad tuh kuar la bawak anas main2 kat tasik shah alam kat taman tuh
dah kata kluar pun dah lewat...lepas papa maghrib kat surau kat tasik tuh kitorang ke i-City

tapi lupa bawak handphone so gambar yilek la...
so, ibu cari gambar lama yang ibu pegi dulu tuh
tak puas hati lah kalu wat entry takde gambar kan....

 anas and ibu

anas and papa
with love,

4 comments:

cKyN WaN said...

uih dah makin mahal ye

AMIEROZIANA said...

tu la kejut gok gi marin kena bayar rm10

*azni* said...

aik?kena byr dah..br je g aritu bln 6 kot kalu xsilap free lg..haihh..

wan nurul hezrina abd halim said...

cantik gak gambar nie..nampak bercahaya gitu...k salam kenal...i follow u k