Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Thursday, November 25, 2010

Masa ibu gi MTEST hr tu


kebetulan papa balik
papa hantar ibu kat sekolah yg ibu ambik MTEST tu,
disebabkan periksa tu hanya 2jam setengah jer
so, papa ngan anas tunggu je ibu habis exam tuh kat situ...tak pegi mana2 pun


 jauh sangat gambar nih...dah besarkan pun tak nampak jelas anas duk excited bila nampak ibu

anas ngan papa tunggu ibu kat dalam kawasan sekolah tu jugak
anas bila tengok je ibu keluar dari exam tuh bukan main seronok dia sampai tergelak2 la sambil tunjuk2 kat ibu
agaknya dari tadi dia cam pelik la pegi mana lah ibu aku nih...nak kata pergi kerja bukan kat sini...tu yg bila nampak ibu cam setahun tak jumpa tuh...terus peluk cium tuh
nnt kang kalu dapat kpli ni tak tahu la macamana nak pisah ngan ibu nih.....

 tak clear la gambar  nih....papa kalu ambik gambar main snap jer...takper anggap je tu gambar berseni

nasib kat dalam sekolah ni ada landskap cantik siap ada kolam ikan lagi....so tak la sangap sangat anas ngan papa tunggu ibu kan...sonok dia boleh bagi makan ikan...alah ikan kecik2 warna merah kuning tuh...ikan apa ntah

 budak bucuk ibu

kat dalam kolam tu la dia duk ralit tengok ikan...siap bagi biskut ikan (biskut bentuk ikan) kat ikan lagi...anas memang suka makan biskut bentuk ikan yang kecik2 tuh.....


tak tahu nak cakap la MTEST tu macamana...soalan memang la tak susah tapi kalau yang minta dah berpuluh ribu....harapan tu tak la tinggi ....... tapi mintak2 lah kali ni berjaya

kalu tak berjaya terusla bekerja jadi kuli hehehehe

with love,

4 comments:

Anonymous said...

akk g sekolah mane ni?? cam sekolah sy je.

AMIEROZIANA said...

sape ni? kat sekolah Raja Zarina

Anonymous said...

mmm.. dh agak dh! kolam tu msih x berubah.. hhuhuhu.. -lieza Schutter :)

*herlonelycorner* said...

comey jer aksi anas ngn papa dier tuh~~
hahaha
anas anas....