Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Thursday, November 25, 2010

Awak tu boy la sayang.....



 cubaan pakai wedges ibu...dah la tinggi tu

maklumlah anas kan duk ngan ibu jer
weekend kadang2 2 minggu sekali baru jumpa papa
tu yang semua dia nak tiru ibu tuh
anas...anas....

with love,

2 comments:

*herlonelycorner* said...

tuh tandanyer anas nak adek girl la tuh..hehhe

AMIEROZIANA said...

ku, cmana nak adik ibu dia pegang baby lain, siap la baby tu kena lepuk ngan dia