Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Monday, April 12, 2010

Orang lain dah lama pergi..kita yg duduk dekat ni baru nak pegi......i-City Shah Alam



dah lama dah
bila lalu jer kat shah alam syeksyen 7 tuh
nampak sign board i-City ibu ngan papa cam tertanya2 la i-City tu apa sebenarnya
tapi cam tak tergerak pun nak masuk tengok

pastu bila tengok blog/fb kawan2 ibu
baru lah tahu i-city tu apa
pastu mula la sibuk nak gi jugak

hr sabtu petang tu kuar la
bawak anas mesti dia suka dan teruja tengok lampu2 yg cantik2 tuh
ada macam2 bentuk dan rupa
tapi tak boleh nak snap2 banyak2 sebab bateri hphone ibu kong













with love,

2 comments:

MaMa_AdHa said...

ala kenapa tak kol.. kalo tak boleh jumpa...

AMIEROZIANA said...

nnt nk pegi lagi nih tak puas hati sebab tak boleh nk ambik gambar banyak2 sebab hphone dh kong...hehehe