Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Monday, April 12, 2010

adakah??



period ibu dah lewat 2 minggu nih (nerves2)
so, balik kerja jumaat tuh singgah farmasi beli prenancy test
sampai2 rumah terus tested......sebab tak sabar dah nk tunggu pagi
berdebar2 weh........(takut +ve lak)
bukan tak nak baby.....tapi bukan sekarang dalam masa terdekat la
biar anas besar sikit dulu......and the result is
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

fuhhh legaaaaa.....tapi naper period dah lewat sangat nih??
tapi papa cam tak puas hati jer +ve
papa nak baby baru ya??
tapi kan???? jeng jeng jeng.......
bila dah dibiarkan semalaman
await jadi lagu ni pulak???
sila tengok gambar dibawah hehehehe

kat 'T' tu dah macam ada line pulak?????
suspen! suspen!

with love,

2 comments:

MaMa_AdHa said...

wah anas dh nak dapat adik...
Tumpang happy...


Kak hadiah dh ad tapi belum sempat nak pos... sorry ek

AMIEROZIANA said...

tu la ....tengah suspen nih....
takper2