Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Thursday, November 12, 2009

Anas demam la......huhuhu


:: mintak2 la tak melarat demam anas ni ::

semalam balik dari kerja ibu ambik dia rumah pengasuh dia ok jer sihat jer......pastu malam tadi dia bangun kul 3 pagi (ni tabiat baru anas sejak dua menjak ni) ibu rasa tangan dia cam panas semacam jer...

pastu ibu test la tengok suhu dah 37.2 cam tu, ibu terus bagi dia ubat demam.....dalam sejam camtu main golek2 ngan ibu.....anas tidur balik.........

:: anas kalu demam dia tidur jer ::

pastu pagi tadi bangun, badan dah tak panas tapi nafas lak macam ada bunyi....alamak!!!! dah lama ni nafas dia tak bunnyi ni.... anas kan dulu pernah admitted 8 hari kat HTAR sebab kena asthma....ni buat ibu takut ni........

mintak2 la tak melarat pulak......so bila hantar pagi tadi ibu dah pesan kat mama su suruh pam (inhaler) anas 4 jam sekali......dah lama anas tak kena ni......mebi sekarang ni cuaca tak menentu kan tu la yang anas demam tu ...........

:: ibu terpaksa bedung dia time nak bagi ubat ::

tapi anas ni kalu dia demam ker apa ker dia cool jer...takder nak meragam ker apa ker...tapi yang payahnya nak bagi ubat tu memang payah cam nak kena apa ntah...........

:: anas nangis sebab tak nak makan ubat ngan tak suka letak cool fever tu ::

with love,

3 comments:

girl_perak said...

hai kak...
kesian anas demam...
umi doakan moga anas cepat sembuh...
amin

AMIEROZIANA said...

thanks umi...demam nak berjalan ke nak tumbuh gigi kut

cKyN WaN said...

alolo ciannye~
anas chan demam eh
odaijini <-- semoga cepat sembuh =)