Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Monday, November 30, 2009

Contest - Comel & Comot Baby Eating Contest

*****STICKY MODE*****
(entry baru kat bawah)


Syarat-syarat penyertaan:

  1. Mesti menjadi follower blog Mummy Fia (http://hazlinashahrel.blogpsot.com)
    & blog penganjur bersama Ibu Adam (http://nadira-barry.blogspot.com)
    (sapa yg dah follow mummy tp blm follow ibu.. atau sapa yg dah follow ibu tp blm follow mummy.. pastikan uolls follow dua² blog..) - checked
    Jgn lupa listkan blog kami di blog list anda.. paksaan buat peserta.. miaahahahaaaa..
  2. Penyertaan mestila gambar baby berusia bawah 18 bulan yang sedang makan dgn sendiri sahaja.. Suap² tak kira eh.. tak kira la makan apa pun.. kalo baby tu skang dah berumur 3 thn.. cari balik gambar² lama anak sedang makan janji mase tu dia berusia bawah 18 bulan..- checked
  3. Dalam entri korang 2.. sila nyatakan link kami.. save as dan tampal banner di sidebar dan sertakan jgk dalam entry korang nnt.. linkkan banner kpd - checked http://hazlinashahrel.blogspot.com/2009/10/comot-comel-baby-eating-contest.html
  4. Jadikan entry ini sticky mode.. So senang pengadil dan penganjur nak review..- checked
  5. Sertakan nama baby, nama ibu, dah tarikh lahir baby..- checked
  6. Ceritakan mengenai gambar tersebut- checked
  7. Sila tinggalkan link penyertaan anda di ruangan komen contest ini..- checked
  8. Hadiah berupe barangan makeup.. BRAND NEW SET & ORIGINAL ITEM IN TRAVEL SIZE.. tuk para ibu dan hadiah untuk baby adalah SURPRISE!!..
  9. Pengadil merupakan seorang kenalan Mummy Fia n Ibu Adam yang tak mempunyai blog.. so.. fare n square ok.. no bias.. hahahahaaaa..
  10. Pemenang akan dinilai dari kecomotan & kecomelan anak anda menikmati makanan..serta bersepahnya tempat dan peralatan makanan juga akan diambil kira.. ku nak beri all mommies yang join keje mencuci plak pas tu.. hahahahaha…

Yihaaa!!!! ibu nakjoint contest lagi.........sebab takder idea nak update apa so ibu nak joint mana2 contest yang ada.......

tadi randomly ibu click kat "next blog" kat atas tu, pastu kuar la blog ibudalila , tengok dia ada joint contest ni, terus ibu joint.......contest ni mummy fia ngan ibu adam yang buat......

:: nama : muhammad anas bin muhammad amier ::
:: nama ibu : roziana binti wan salleh ::
:: tarikh lahir : 06 Januari 2009 (10 bulan ) ::

gambar ada satu jer.....tak kira la ibu nak joint gak hehehe.......gambar ni kalau tak silap ibu kat stesen komuter KL.....masa bulan puasa hari tu...

mokcek ngan pokyo ngan cik ikin ada datang rumah anas...so diorang nak gi jalan2 kl nak naik komuter...ya la kat terengganu mana ada komuter.......so ibu layankan ajelah.......anas pun belum naik komuter lagi kan.....

pastu masa tunggu komuter nak balik tu anas dah badmood dah, so pokyo bagi anas makan wafer milo....taknak bagi anas meragam sebab mebi dah penat seharian berjalan kan.......tu la yang comot tak hengat tu.......

with love,

2 comments:

-DiraDiya- said...

salam..
comot comeylnya anas mkn..
tggu mummy fia plk view contest anas ni k..
good luck!!..

Mummy Fia said...

yes mummy dah view. mmg comot.. gud luck.. tunggu pegumuman yer..