Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Thursday, November 12, 2009

Warehouse Sales!!!!!!!!!!!!!!! jom kita terjah!!!!!!!!!!!!


21-22 November 2009
Pureen Stock Clearence Promotion
Products Offered
Baby Diapers
Baby Apparels
Baby Toiletries
Baby Accessories
INCO Adult Diapers
Adult Toiletries
Sanitary Pads
Maternity Pads
Brands Featured
Pureen Pride ‘N’ Joy
Pureen Basic
Tracia Toiletries
Dr Mist
Time: 10am to 6pm
----------------------------------------
Location (Tel 603 7628 8888)
Summit Company (M) Sdn Bhd
Lot 6 Jalan 19/1
46300 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan
Malaysia

oh baru ibu ingat bulan ni ibu tak belikan lagi anas baju, biasanya setiap bulan ada jer ibu terbeli selai dua kan..tapi bulan ni belum lagi......

cantik sangat la ada warehouse sale ni....mengikut pengalaman babyibu sangat patut la pergi kan baju pun murah2......nak pakai basahan hari2 kan.......

so, papa, nnt ingatkan ibu tau..ibu nak pergi jugak ni.........kalau boleh kul 10 tu dah ada kat sana tau pa.........takut orang ramai nanti.......soa kita gi hari sabtu ya..takut kalu pegi hari ahad dah takder yang cantik2 kan........


27 November - 7 December 2009
Pedypak Children Warehouse Sale
Cash & Carry
Product Offered
Baby Walker
ToloCar
Swing Car
Tricycle
Rocking Horse
Scooter
Play Pen
Stroller
Car Seat
Baby Walker
Baby Gate
Bicycle
and more
-------------------------------------
Location (Tel 603 3165 0910)
Lot 10797 Lebohraya Petai
Pandamaran
42000 Port Klang

ha ni lagi satu sales yang mesti kena pergi jugak pa.......ibu kan nak belikan anas basikal yang kita boleh tolak kat belakang tu (yang gambar doremon yang ada pemegang kat belakang tu dalam gambar atas tu)....pastu tempat duduk dia yang ada gated tu....

pemegang tu kita boleh control la kalu kita tolak nak kekiri ke kekanan ke...anas sekarang ni dah taknak duk walker nak main basikal camtu....ni mesti dah terpengaruh ngan abang haikal la ni (anak mama su)............

minggu lepas masa gi giant ib uada letak anas kat atas basikal..dia cam excited sangat...taknak turun pulak........dah la tak boleh jalan lagi tapi berlagak tu nak naik basikal......tapi tak beli l asebab kat giant sangat mahal...kalau tak silap ibu rm199.....ada satu kedai dekat ngan area ofis ibu ni dia jual lam rm98 jer.......ibu ingat nak beli kat sini la...kat tempat lain ibu survey semua dalam rm100++.....

tapi dah ada warehouse sales ni kena la pergi tengok, manalah tau lagi murah....nasib tak beli lagi minggu lepas kalu tak menyesal jer......

sumber iklan ni ibu dapat dari babyibu yang selalu buat contest , umi yang tengah tunggu hari jer lagi dan shoppingNsales .


with love,

1 comment:

girl_perak said...

pegi je kak,,.
mesti murah...
umi pegi yang pureen tue je kot...
itupun kalo lrt lg,,,
hehehe