Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Monday, November 9, 2009

Karipap.......


:: anas teruja tengok wan buat karipap ::

lepas balik kenduri tu balik rumah sebab tuan rumah nak datang repair fuse box....pastu mandi2 nak gi lepak rumah wan pulak, kesian atuk ngan wan tak puas main ngan anas

orang kain semua takder kat rumah, atuk ngan wan jer yang ada.......

lepak2 siap makan malam sekali kat sana......


:: teruja jugak tengok papa 'claim' karipap ::

wan anas kan berniaga, so malam tu wan nak wat kuih karipap, anas sangat teruja tengok wan pusing2 alat penguli tepun ker apa orang panggil tu ek?????

ibu lupa la apa orang panggil benda alah tu......dulu ingat masa ibu kecik2 arwah tok ma ada guna mesin ni wat mi kuning tu.......seronok ibu main2...........


:: ambik kesempatan time wan cakap kat telefon ::

tengok la tu anas nak tolong wan uli karipap tu......sibuk jer tangan dia tu nak mencapai semua benda nasib baik tak terjatuh inti karipap tu........

:: cubaan menggigit meja tempat menguli karipap wan dia ::

tengok.....semua benda nak digigitnya....tak kira la apa pun......apa yang tercapai kat tangan mesti nak bawak kemulut........astaga anas...anas...

papa pandai 'claim' karipap tu, tapi ibu lansung tak pandai......

dah habis debaran sehati berdasa baru kitorang balik....anas dah mengantuk tahap tak boleh blah dah......tadi sebenarnya time ibu sembahyang maghrib dia dah tidur.....atuk tidurkan dia.....tapi tak sampai setengah jam bangun balik......


with love,