Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Thursday, January 14, 2010

Anas yg menang ibu yg dapat hadiah......



:: fia yg cute ::

semalam ibu terima parcel dari mummy fia yg anjurkan contest comel & comol baby eating tu...anas kan menang tempat ke-2...


:: gloss & maskara ::

tapi yg untungnya hadiah tu untuk ibu.....mummy fia cakap upah sebab kena bersihkan anas yg dah comot2 tuh...

:: hai fia leh ngorat tak ::

best join contest2 nih sebab ibu dah dapat ramai kawan2 baru di alam maya hehehe.....pastu dapat jump banyak info dr bloggers baru...dan yg paling syok kalu dah menang kan.....alah kalah pun ibu tak kisah.....yg penting kita enjoy......

with love,

4 comments:

Sidratul Muntaha said...

salam ibu anas.
ayu exchange link yerk?
congrats to anas n also klu betul2 confirm nak joint family blogger tu.tggglkan pesan kat shoutbox ayu
nnti ayu update dgn pegetua!!
ekekekke.
salam kenal!

Mummy Haziqah Kafiah said...

hahahaha.. pah la kan.. susah oo nak cuci bip yg penuh ngan coklat!.. hahaha

opss nak ngorat?? errr nnt fariskuar angin lintang pukang plak! ekekeeekekee

Redbloodsnow said...

wahhh..bestnyerrr menang. u n annas deserved it kak :)

A.I said...

congrates wei..siap dpt mekap tu. best.