Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Tuesday, January 5, 2010

Ni kira hadiah hari jadi ok ker




:: en tiger ::

semalam lepas lunch jalan2 kat kedai2 area ofis ibu ni ternampak la 1 kedai ni jual mainan budak2 buy 1 free 1 so ibu beli la 1 tiger tuh pastu percuma 1 itik.......itik dah bagi abanghaikal dah

video
:: layan video ::

mainan ni kita kena pusing dia punya punat tuh pastu dia gerak la sendiri....cute jer.....anas sangat teruja tengok tuh.....


:: geram ::

ni ibu kira hadiah harijadi boleh ker nas?????? ala anas apa tahu hadiah2 nih.....ibu jer yang terlebih dok? hehehehe

:: walk ::

ibu ingat ibu nak beli ni lah kat anas...walk n ride....anas kan belum boleh jalan so mainan ni boleh latoh anas jalan....biasa anas suka kalu letak kat luar walker pastu dia tolak walker tuh....kdg2 tuh dia tolak bakul kain ibu lah...tapi walker/bakul tuh laju sangat gerak so ibu kena control la kalu tak anas boleh tersungkur la......


:: ride ::

ibu dah search kalu kat playskool harga dia lam RM139.90...tapi kalu beli online harga baru usd 19.90+rm.11.90 (shipping cost) =rm31.80 x 3.5 = rm111.30..tapi leceh la online kan nak kena tunggu lak baper hari nak sampai kan......tengok la camner nih...tunggu papa balik kang.......aci tak kalu beli yang 2nd hand punya kat mudah.my ker....


:: main bowling jom !! ::

ni pulak bowling set kawan ibu kat ofis bagi hadiah kat anas....suka dia main pin2 bowling tuh...apa lagi bawak masuk mulut la....sampai tidur satu pegang pin bowling satu tangan pegang botol....

anas...anas....

with love,

No comments: