Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Tuesday, January 12, 2010

happy faces at playground contest



nak update malas pulak nak edit2 gambar so......ibu nak joint contest la.......



kali ni contest yang dianjurkan oleh mama syafi pulak......happy faces at playground contest



contest nih ditaja oleh littleworldgallery.blogspot.com yang jual macam2 tuh.....skang nih senang nak shopping takyah kuar rumah dah janji ada fulus....

syarat2 penyertaan tuh leh la belek blog mama syafi yer



nama: anas
umur : 1 tahun
tarikh lahir : 06.01.2009
pertalian : anak

so, ibu pertaruhkan gambar nih....kira2 boleh menang ker nih???? sajer2 jer nak meriahkan dunia blogging nih........


with love,

3 comments:

ummumishkah said...

Good Luck Anas!

adda said...

salam terjah. comelnye anas. tp rasanye penyertaan x lengkap:
1) tak jadi follower mama syafi n littleworld gallery
2) tak letak banner contest mama syafi n littleworld gallery kt sidebar

nanti bila dah buat sila comment semula di post contest supaya saya boleh terjah kembali. thanks

adda said...

alhamdulillah akhinye penyertaan dh lengkap. good luck kpd anas yg kiut ok