Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Monday, January 11, 2010

kecik2 jer.......




:: kek 01 ::


:: cupcakes ::

as per planned....hari sabtu malam tuh wat la makan2 sikit sempena birthday anas kat rumah wan.....tak jemput ramai pun sebab tak planned betul2 just untk kenang2kenangan jer......

video
:: video ::


:: anas layan photografer ::

mula tu ingat nak wat lam kul 4 @ 5pm camtuh.....tapi tertunda pulak....sian aqil dah sampai awal2 lagi...so aqil kena gi round2 dulu....asalnya ibu nak wat hari ahad....so brg2 belum beli lagi ..sekali wan suggest wat hari sabtu sebab kalu wat ahad t penat pulak isnin nak kerja....betul jugak cakap wan tu...so hari sabtu tu la baru nak p beli brg2 semua.....tu yang terlambat tu..tertunda...malam lam kul 8 camtu baru boleh mula.........


:: anas n ibu ::

untuk1 year old ni tak payah la nak wat besar2 wat simple2 jer just untk famili yang terdekat....lagipun kalu ramai sangat org yang tak dikenali kanak2 akan takut pastu mesti dia tak selesa....sila klik sini for the info....


:: papa-anas-ibu ::

for the 1st time celebrate birthday......anas teruja bila dengar budak2 nyanyi lagi hari jadi...happy sangat dia walaupun mata dah mengantuk....


:: wan-anas-atuk ::

malam tu wan masak soto ynag superb best, ada bakar2 ayam ngan hotdog and sweet potato ubi stelo dalam bahasa ganu, pastu ada cupcakes, kek of cos la kena ada kata harijadi kan....pastu banyak la makanan2 ringan untuk kanak2 riang ria....gambar2 makanan lain lupa pulak nak snap2 kebetulan hphone ibu kong terus habis bateri....ni semu agambar dari camera atuk, wan ngan maklong........


:: thanks aqil sebab joint and bagi anas hadiah ::

terima kasih pada yang terlibat especially maklong kek belum bayar lagi lupa nak tanya sibuk2 malam tuh, wan yang masak soto yang best...pakngah yang bertungkulumus membakar ayam..dan semua lah yang datang tuh......

thanks juga yang bagi hadiah and duit kat anas tuh.....


:: buka hadiah ::

video

:: suka dapat hadiah ::

nnt next time bila anas dah besar sikit boleh wat happening sikit pastu boleh ajak semua sedara mara and kengkawan ibu.........


:: 1 year ago ::

with love,

No comments: