Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Friday, January 8, 2010

saper adik saper abang nih??????




:: muka lepas nangis takut maklong ambik dia::

malam tadi baby airiel sampai lam kul 9pm cam tu...anas belum tidur ibu saja tak nak dia tidur lagi....kebetulan atuk ngan wan datang rumah tengok anas....lepas wan balik kejap jer cekngoh ngan ayah ngoh samai ngan baby airiel sekali....

anas suka la tuh ada org datang umah....kalu tak asyik jer nak berkepit ngan ibu....menonong jer ikut bontot ibu.....baby airiel saja2 jer datang jalan2 rumah anas....dah lama tak jumpa kan last jumpa masa balik kg tok long meninggal dulu lah....dalam bulan 10, masa tu baby airiel 4 bulan...


:: kan dah cakap dah tak tahu saper adik saper abng nih ::

skang dah 6 bulan...makin tembam dah sama besar dah ngan abang anas......kejap lagi dah besar pada abang anas la nih......tangan kaki semua lebar jer sekali lempang terlentang anas nih hehehe


:: nak pegang ke nak wat apa tuh nas ::

anas asyik la nak cium airil... baper kali airil nangis kejap2 anas pegang muka dia nak tarik nak cium...dia nak wat macam dia sayang ibu hehehehe...pastu duk main2 berebut2 mainan airiel ambik yang tu dia nak yang tuh kelakar jer.......


:: si mata bulat...geram jer mak long tengok ::

malam tadi anas tidur kul 10 lebih tu pun dah mengantuk tak boleh tahan dah tuh.....letak jer terus pejam mata....airiel pun mama dia cakap memang susah nak tidur....nangis mebi beralih tempat tidur kan......anas lak telinga lintah dah nak pejam mata dengan airiel nangis sibuk la nak tengok......

kat pukul 11 camtu baru la dua org kenit nih tidur......lepas anak dah tidur ibu2 baru nak makan pastu sembang2 kejap jer la ...hari ni kan ibu kerja.....so balik nnati boleh sembang sampai lebam......

baru kul 11.32am.......baper jam lagi nak 5.30 nih....lambatnya weh!!!!!

with love,

2 comments:

cKyN WaN said...

waaaaaaaaaaaaaaah jelesnye T_T
miss both of u my sis!

AMIEROZIANA said...

miss u too......belajar molek2