Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Wednesday, January 13, 2010

Dah tukar...



ibu kan duk ngan anas jer kat rumah so bila time ibu wat kerja takder saper nak melayan dia, so apalagi umpan la dengan tv.........

skang ni kat rumah ibu ambik package astro yg RM49.95 jer yang famili + 2 mini package tuh...yg mini tuh ibu ambik variety and learning....so tadi ibu dah call astro kasi tukar itu prorgam yg variety tuh tukar kasik fun yg ada cartoon2 tu......harga sama jer....

so pasni anas ada banyak sikit cartoon nak dipilih.......boleh belajar banyak benda...

with love,

3 comments:

A.I said...

tambah sonok la anas lps ni. leh tgk karton. masa anak2 akak kecik dulu dowang suka tengok berita. dia ingat pembaca tu ngh borak ngan dia. ekekekeke..

kat umah skang x amik pakej fun. bebudak tu tengok 611 je. biorkan. karang malas nk wat homework, asik layan tv je. (^_^)

AMIEROZIANA said...

ya kak dah sekolah kena la kawal sikit kan t p sekolah kepala ingat tv lak hehehe...

ummumishkah said...

Happy learning Anas! Mesti anas enjoy tu.. :)