Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Friday, October 29, 2010

Stok pampers


 hambek...sekali beli sekotak terus...


ada jiran wan anas dulu jual pampers drypers ni murah sikit dari kedai...tapi kena beli sekotak ni lah...dalm tu ada 3 packs yang kalu size m nih ada 84pcs.... boleh la wat stock untuk dua bulan...harga dia rm85/3  dalam rm28 la 1 pack tuh...jimat la sikit..sikit tak sikit la...tengok kat 99 semalam harag drypers ni rm37.90 dekat rm 10 jugak la jimat...dah kalu 3 dah 30 hengget dah...dah boleh beli 3 set snack plate dah kat kfc tuh.....


pampers baru je beli minggu lepas...so ada lagi tak payah bukak la lagi...tapi mamat ni memang kecoh la sibuk nak suruh bukak...dia ingat mainan ke apa? ni ayah su yang hantar kat rumah...dia ingat ayah su beli manan lah tuh.....so bukaklah....

 

dah bukak suruh keluarkan pulak.....eeee sabor je lah nas....nak buat apa ntah...buadak2 cam tu lah semua benda nak buat main.....tengok tuh siap duduk baik punya lagi atas pampers tuh.....lantak ko la nas janji happy.....

agak2 berapa tahun ya nak train anak2 ni tak payah pakai pampers dah...pampers ni bukan murah....bukan tak nak beli yang murah tuh...sama jer...kalu yang murah tu kan daya serapan dia tak elok so kena tukar banyak kali la kalau tak bocor pulak, sehari kena tukar banyak kali jadi cepat lah habis...pastu kena beli lagi...tak kesama je tuh....ntah2 lagi tinggi kosnya...

so, strat dari skarang dah tak payah beli pampers kat kedai lagi..setiap dua bulan leh tempah ngan akak tuh

with love,

5 comments:

Sidratul Muntaha said...

hauhaua..
setot pun sama
asal dpt pampers..
hamek ko..
dia buat toy!

AMIEROZIANA said...

SM..aa budak2 camtu lah....periuk belanga kita pun boleh dia buat mainan heheheh

*azni* said...

salam ziarah..wah,murahnye pampers..untung la akak dpt beli pampers murah..anas oh anas...

AMIEROZIANA said...

thanks azni...nnt datang le lagi ya...aa murah sikit...

*herlonelycorner* said...

gelagat anas memang buwat orang tak kering gusi
terkekek2 ketawa