Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Thursday, December 31, 2009

Terapi Solat...



:: terapi solat ::

tadi lam entry 'sokmo' tuh pasal anas kan....eh eh eh bukan pasal ibu ker????? anas pulak...ni pasal ibu ya....

ibu kalu nak tidur mesti nak kena baca apa2....ni kalau papa takder la..tak kisah la apa2 pun janji bahan bacaan...so semalam tu yang ibu terjaga kul 1 pagi tuh... ibu baca la majalah mingguan wanita yang memang selalu ada kat side table sebelah katil tuh kadang2 ada bawah bantal la...papa la yg tukang kemas nih kalu dia balik hehehehe bukan satu pulak tuh

ni yang edisi bulan baper ntah...belum habis baca lagi.. yang muka depan almi nadia tuh....ibu main capai jer janji boleh baca sebab bila membaca nih kita cepat ngantukkan......

so ibu baca la artikel pasal terapi solat.....memang solat ni kan satu terapi untuk kita umat islam..anas bila besar nanti jangan tinggal solat tau

tapi kena khusyuk la baru jadi terapi kalau tak...rasa beban pulak solat nih....

ya la kita kalu time solat nih macam2 la pk kan....benda yang tak terpikir pun nak pk time solat nih....so bila baca artikle nih baru lah sedar nak khusyuk dalam solat ni kita kena faham dulu makna khusyuk tuh.......

apa kata kita sama2 gi jenguk web pasal terapi solat nih......penulis ni pun ada gak wat bengkel pasal terapi solat nih bestnya kalu dapat joint kan......besnya kalu dapat khusyuk betul2 dalam solat.....


:: jom pakat ramai2 gi jenguk ::

ps: klik gambar kalu tak nampak

with love,