Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Thursday, December 17, 2009

Contest Ceria Si Ayah Bersama Anak




contest lagi ke bu??????
ya...ibu jalan2 kat blog aunty fashah pastu ternampak la dia ada wat contest
cek2 tarikh tutup 30.12.09 ni, sempat lagi nih
ibu pun mula la godek2 album gambar kat dalam pc ibu ni
cari2 gambar terbaik punya......
ada banyak sangat gambar tak tau nak pertaruhkan yang mana satu ni

:: nama papa: amier ::
:: nama anak : anas ::
:: umur anak : 11 bulan ::
pilih punya pilih
pilih punya pilih
ibu pilih gambar ni
ok ke tak ni pa?

jom kita chek syarat2 dia dulu yang ibu copy paste dari blog aunty fasha ni:

1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..)
2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini.
4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..
5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun..

pastu cara2nya pulak camner?
ha ni ibu copy pastekan jugak:
Cara2

1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. klu banyak kang juling lak bijik mato mak cik ngan juri2 nak menilainyo..kihkihkih Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA..
2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe
3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified)
4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini

ok saper nak joint klik sini atau klik kat banner atas tu pun boleh.......jom kita meriahkan suasana contest dialam maya ini..

with love,

3 comments:

^^ FASHAH ^^ said...

salam ceria,

saya dah tgk blog awk..cyomel bby awk.. gudluck k

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Anonymous said...

[p]External frame backpack back method is to adjust the belt, and then adjust the shoulder strap, fixed point of the top of the shoulder strap with shoulder strap spacing shall not cause the neck uncomfortable and strap buckle to be closely linked to the skeleton, not any slide the belt must align with the hip bones (ischial), belts gaskets shall be tight around the ischial position, the end of the belt without intersect at the front, the belt must be able to on, adjust, try not to touch the back of the skeleton below the horizontal pole . Presents a series of [url=http://www.louisvvuittonoutletonline.com]louis vuitton outlet store[/url] exclusive works: the rare snakeskin coffee table, exquisite table lamps, and sense of abstract design metal aluminum decorative ceiling in the privacy and comfort of the VIP area, Peter ? the Mr . This is the brand seeks to perfect [url=http://www.louisvvuittonoutletonline.com]louis vuitton outlet usa[/url] driving force . A style of bag, very personal version of the type, wear khaki windbreaker, coupled with jeans, a relatively simple and elegant color, the bag leopard skin is very eye-catching and playful with . The Goyard Sa?gon [url=http://www.louisvvuittonoutletonline.com]louis vuitton outlet mall
[/url] bag with canvas and leather fabrics . Which is additional, [url=http://www.louisvvuittonoutletonline.com]louis vuitton outlet online[/url] it is used by men and women . Bertelli, nylon bag will be selling again in the spring of this [url=http://www.louisvvuittonoutletonline.com]louis vuitton outlet[/url] year . E t e r n a l f u l c r u m s u s p e n s i o n s y s t e m , s u s p e n s i o n s y s t e m m o u n t a i n e e r i n g b a g s i n c l u d i n g : s h o u l d e r s t r a p , b e l t , c h e s t s t r a p , b y f o r c e a d j u s t m e n t b e l t , c a r r y i n g t h e s u p p o r t m e c h a n i s m a n d t h e a d j u s t m e n t d e v i c e.[/p]