Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Tuesday, December 21, 2010

ada ke orang yang tertipu nih....



macam2 cara orang tipu orang sekarang ni
semalam dapat sms
'ini ayah tlong isikan credit mxis RM50 ke nombor bru ayah 012-811 5902 Ayah lg ada msalah kat blai plice. Lepas credit masuk baru ayah call'  dari no. +6285215126551
agak2 la bila masa pulak aku panggil ayah...aku panggil abah..pastu abah aku pulak haram kalu dia nak sms..apa2 hal mesti dia call...hahaha lawak la penipu bodoh anas tak baik cakap bodoh tau ni....geram betul la...ada je akal dorang kan nak menipu....

ada ke orang dah tertipu weh??? mesti dah ramai yg dah dapat sms ni kan...dulu pasal menang ribu-riban tu...sim card terpilih la macam2 ... fikir logiklah manalah senang2 orang nak bagi ribu riban kat kita senang2 camtu kan...singgit pun sayang nak bagi camtu jer kat orang tak kenal...akai ada ka

so, korang2 semua hati2 ya jangan mudah terpedaya........

with love,

2 comments:

MaMa_AdHa said...

umi pun pernah dapt. sepupu umi pun sama...
buat tak tahu je...

AMIEROZIANA said...

memang bo layan jer...tapi geram kan saya siap hantar sms kat no 012 tuh...geram