Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Tuesday, August 10, 2010

Suka patung bear....comel sangat...geram jer




bukan anas
tapi ibu
hehehehehe
ibu suka sangat ngan patung bear

dulu2 ingat masa sekolah rendah
ibu ada ikut gi lawatan sekolah
pegi mana ntah dah lupa lah
ibu ada beli patung bear ni warna pink
bulu lembut sangat
tidur mesti peluk2 patung tuh

ibu kan duk asrama
pastu dengar la ada orang cerita kalu suka tidur ngan patung2 tuh nanti patung2 tuh leh hidup
pastu ada org dengar ada dengar patung2 nangis la
so ibu letak la kat luar bilik kalu nak tidur malam
pastu nak gi sekolah lupa nak ambik
pastu patung2 tu hilang


 cobaan membuat peace!

tapi sampai sekarang ibu still minat ngan patung bear
walaupun dah ada papa ngan anas ibu still cam minat jugak
tu patung bear yg paling besar yang papa hadiahkan kat ibu masa bercintan cintun dulu
yang warna coklat tuh pun sama gak yg papa bagi
tapi yang pakai baju oren tu paling faveret tu...heheheheh
ada beberapa ekor lagi
tapi papa cakap lepas kahwin dah tak boleh beli bear2 dah

 nampak besar je kan...

tapi ini yg paling lates la ibu beli
comel kan
ibu sorok2 time nak bayar kat kaunter ibu letak jer
hehehehehe
alah kecik je pun

sebenarnya cenonet je pun hehehe
ibu letak kat h/phone
geram jer..nnt nak beli lagi lah
kalu letak patung2 camni kat h/phone rasa cam best jer hehehehe
pastu senang nak ambik kalu duk dalam h/bag
jumpa jer bear tu terus leh tarik
kalu tak bukan main susah lagi tercari2
sampai mati ringing pun tak jumpa2 jugak
kan ada kegunaan tuh......

bear and mouse

tengok kat frame ni pun ibu lekatkan patung2 bear...cute kan

nampak tak kat atas border tu bersusun mini bear tuh....sangat comel

ha...ni ibu kasi close up....cantik kan?

comel jer...
nasib anas tak teruja pun tengok
kata lelaki kan
lelaki mana heran ngan patung2 bear ni kan

nanti kalu adik anas pompuan mesti best ibu nak hias ngan patung2 bear...

ha ni 2 'bear' paling2 ibu sayang nih hihihihi

with love,

1 comment:

cKyN WaN said...

comelnye anassssssssssss!
geram2
nanti cik ikin balik siap la
nak peluk2 cium bagai!
nanti ye!