Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Tuesday, August 3, 2010

Pagi tadi










ni gambar pagi tadi masa nak hantar rumah mama sarah (baby sitter)
gambar blur2 sebab dia jalan laju sangat
ibu panggil pun dia bo layan jer
malas dh sekarang dia nak melayan ibu ambik gambar dia
geram jer dh la ambik gambar pakai phone jer
kalu camera canggih mesti ok jer kan mesti takder blur tuh
gambar last tuh ibu cakap peace! peace! baru dia toleh kat ibu
nasib sempat

with love,

2 comments:

cKyN WaN said...

alolo comenynye anas pakai bag
cik ikin beli bag la nak? hahaha
tapi bag sini mahal gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

nanti lah carik hadiah lain hehe

AMIEROZIANA said...

hehehe beli la apapun anas suka jer hehehehe anas tak sabar nk jumpa cik ikin