Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Monday, August 23, 2010

Persiapan Raya



tahun ni tahun ke dua beraya bertiga ngan anas
memang excited lagi la walau tahun ke dua
sebab raya tahun lepas anas kecik lagi
baru lapan bulan
tapi ibu gigih jahitkan anas baju melayu huhuhuhu
ha ni semua pic raya tahun lepas..

 cute je kan budak kecik pakai baju melayu

 sedondon nga papa

sedondon ngan ibu jugak

kat baby airiel pun ibu jahitkan jugak

mencabar wo jahit baju dak kecik
macam nak wat baju anak patung dah
tapi bila dorang pakai rasa puas hati sangat

tahun ni mood ibu nak menjahit kureng....
eh bukan kureng tapi takder lansung...
baju ibu pun beli siap and tempah jer
mcamana nak menjahit dengan anas yang lasak kemain tuh
kang ada pulak yang kena jahit karang

 baju raya anas

 baju ibu beli yg ready made 
*baju kurung yg bungan kecik2 tu dah berjaya pakai hari ni hiks!

 baju raya papa

 jean n slack papa

 
tempah
*kain plain merah tu sebenarnya kain baju melayu papa...disebabkan lambat hantar..tukang jahit dah tak nak dah so pospon la tahun depan kain tu wat baju melayu...
 *cik ikin sila pilih yg mana satu berkenaa ya..yg 4 dari bawah yang belah kiri tuh

so, tinggal lagi baju melayu ngan kasut selipar yang belum beli
ada ke size baju melayu untuk budak umur setahun setengah ni ya
takpe ada masa lagi nak beli ni

with love,

2 comments:

cKyN WaN said...

nak y bawah skali lah hehehe
kak jahir sendiri ke tempah je ni?
jangan buat besar2 sgt
semakin mengurus nih

AMIEROZIANA said...

tempah ngan kak dah...mls nak menjahit...lg pun ngan anas mana la boleh menjahit...