Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Monday, August 9, 2010

Lajunya jalan....tunggu la ibu nas...



sejak dh boleh jalan ni dia dh tak nak ibu dokong dia
tak kira la time pagi time nak pergi rumah mama sarah
atau time nak balik

ni time nak balik lepas ibu ambik dia kat rumah mama sarah
alah dekat jer pun belakang tu lah rumah mama sarah (baby sitter anas)

 cepat la nas...kul baper nak sampai rumah ni

tengok ibu dah jauh dah tapi dia kat belakang lagi
bukan jalan lambat tapi lansung tak jalan
ada tu dia siap pusing jalan kearah rumah mama sarah balik
terjerit2 ibu panggil dia
pastu dia toleh2 gelakkan ibu...
saja nak main2 kan ibu ya....

pastu start jalan laju2



tinggallah ibu...asyik duk snap2 jer

posing kat ibu kejap lah

ha kat bawah ni video dia jalan
kalu dah jalan tuh laju sangat

video


with love,

No comments: