Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Thursday, March 31, 2011

Jumpa Besan



macam2 ada yang wan masak

ok, balik dari ambik cik ikin tuh...terus balik rumah...lepas solat maghrib terus gerak gi rumah wan pulak...wan ajak makan malam kat rumah dia...mula2 tokma cam segan la sebab ramai kan...tapi wan cakap tak kisah....so, berkonvoi lah ke rumah wan pulak....lagipun tokki mesti nak jumpa besan dia kan....

tengok tokki tuh terus hadap bola....maklumlah kat rumah kita ibu memang tak subscribe pun sports punya channel hahaha...tengok kat rumah atuk ada bola terus tokki duk hadap...tokki memang minat bola...atuk tak boleh duk kat bawah sebab sakit lutut...nak sembahyang pun kena sambil duduk, so kalu gi mana2 memang atuk akan bawak kerusi untuk solat...

memang penuh la satu rumah...famili toksu ana pun ada jugak...memang meriah lah...anas suka sangat lah orang ramai2 tuh...best dapat kumpul ramai2 macam ni sekali sekala...dah habis makan tuh...bawak dorang gi i-City pulak...tu la yang paling dekat...esoknya (ahad) tokki dah nak balik kampung dah....

with love,

2 comments:

*azni* said...

teringat pulak family kt kg..huhu..

amieroziana said...

huhuhu tu la sekali sekala jumpa sonok...