Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Thursday, March 3, 2011

Entry buat penulis nafastari.....




 
semalam ibu agak sibuk di ofis....tak sempat nak bukak fb...bila dah tengahari kerja semua sudah settle baru lah ibu buka fb...terkejut baca status fb shazuraini tuh...dia salah tulis ke apa ni? kut lah mak ayah dia kut yg meninggal kan...sebab setahu ibu mak dia yang tak berapa sihat kan...tapi bila pergi kat fb W Ahmad Fadzil (pa) baru lah tahu the true story...memang betul2 dia yang meninggal....kat metro pun ada jugak berita pasal kemalangan dia ....boleh klik sini ====> Maut Langgar Kuda

tak tahu lah...ibu macam speechless sangat tak tahu nak citer macamana...sangat terkejut dan macam tak percaya...dia adalah junior ibu masa sekolah dan adik kepada kawan ibu....masa ibu form 5 dia baru form 1...walaupun hanya sempat setahun je kenal dia tapi ibu boleh ingat lagi dia sebab dia ada kembar yang sangat seiras...dorang dua orang ni sangat cute dan budak baik.....walaupun masa form 1 tu lah kali terakhir tengok dia tapi bila ada fb kita macam nak kata rapat tu tak lah tapi macam tahu kehidupan masing2 kan...ibu ingat lagi dia antara org yg awal add ibu kat fb...mula2 tu macam tak ingat la siapa kan..maklumlah dah lama tak tengok...dah lupa dah..tapi bila ibu tengok balik gambar2 dia pastu sempatlah chat dengan dia baru lah boleh ingat balik pada pasangan kembar pa dan pi ni....

pastu ada tukar2 blog dengan dia...ibu paling suka baca blog dia...www.nafastari.blogspot.com ...penulisan dia sangat telus...dan lepas ini ibu dah tak boleh nak baca lagi penulisan dia....nafastari sudah hilang nafasnya....sedih...

Mawar (Aini Nurbaya)...isteri arwah adalah orang yang paling terkesan dengan kehilangannya...bayangkan sekelip mata hilang orang yang tersayang...semoga Allah beri dia kekuatan dalam menempuh dugaan yang amat berat ini...dengan anak yang masih kecil...Subhanallah...rasanya tak tertanggung...tapi ibu percaya setiap dugaan yang Allah anugerahkan kat hambanya Dia lebih mengetahui tahap kesabaran seseorang itu...Allah tidak akan memberi ujian jika hambanya tidak mampu menerima.....
Embun (Nadaa) dan Marwaa...ini yang paling tersentuh hati ibu...anak kecil yang masih belum faham apa2...hilang tempat bermanja....dari fb dan blog ibu tahu arwah adalah seorang ayah yang penyayang dan sangat rajin menlong isterinya menguruskan anak2...dia bukan suami yang menyerahkan semua urusan anak2 kepada isteri...dia memang seorang ayah yang sangat baik....sedih bila mengenangkan bagaimana anak kecil ini akan tercari2 ayahnya....terutama embun yang sangat rapat dengan ayahnya....
Perginya seorang anak yang baik...suami dan ayah yang penyayang....semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama orang2 yang beriman.....kepada keluarga arwah...semoga tabah menghadapi ujian ini....

Alfatihah....   


with love,

4 comments:

IEZA said...

Salam..Turut Simpati sadisnya...

Anonymous said...

[url=http://buyxanax860.webs.com/]buy xanax bars no prescription[/url]
[url=http://buyxanax209.webs.com/]order xanax legally online[/url]
[url=http://buyxanax975.webs.com/]order xanax online no prescription canada[/url]
[url=http://buyxanax859.webs.com/]buy xanax in london[/url]
[url=http://buyxanax872.webs.com/]can you buy xanax thailand[/url]
[url=http://buyxanax948.webs.com/]cheapest place buy xanax[/url]
[url=http://buyxanax117.webs.com/]buy xanax online in australia[/url]
[url=http://buyxanax450.webs.com/]can u buy xanax online[/url]
[url=http://buyxanax642.webs.com/]where to buy xanax uk[/url]
[url=http://buyxanax280.webs.com]buy xanax prescription[/url]
[url=http://buyxanax780.webs.com/]where to buy generic xanax online[/url]
[url=http://buyxanax216.webs.com/]order xanax online with mastercard[/url]
[url=http://buyxanax207.webs.com/]purchase xanax online legally[/url]

Anonymous said...

http://www.vamv-lebach.de/cms/content/topic/heartstrings_lambert_seller_emigrated_empower_network_apologize_dishwater Immashfak [url=http://my.barknetwork.com/news/unsympathetic-ind-online-payday-loans-direct-lenders-scenery-responding-skimming-tubular-linked]money making ideas[/url] daurpot start a business with £1000

Anonymous said...

http://www.site.com - [url=http://www.site.com]site[/url] site
site