Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Wednesday, February 10, 2010

Hadiah tertunggak.......boleh ker??



masa birthday anas hari tuh ibu belum bagi hadiah apa2 pun kat anas.........ibu kan dah berhajat nak belikan anas playskool walk n ride sebab ibu kesian tengok anas cam nak sangat berjalan tapi dia tak boleh jalan lagi.....so hajat kena ditunaikan la........

ibu pernah bagi dia tolak bakul kain.....pastu dia jatuh tergolek pastu apa lagi la uwaaaaaaaaaa la.......kesian
dia....bukan apa tolak bakul pun ok gak tapi bila bagi mainan nih mesti dia lagi teruja kan.......

 walk n ride

so, masa kuar meronggeng hr minggu hari tu masa tengah duk survey2 baju anas kat kids department kat the mall tuh ibu ternampak la benda alah tu.........tanpa pk duit ada ke tak dalam purse terus rembat jer.....alang2 dah ada 10% discount kan.......

with love,

3 comments:

girl_perak said...

kak nanti hantar alamat rumah kak kat handset umi yea...
nak hantar hadiah...
ni number hst umi...
0125500249

AMIEROZIANA said...

eh hadiah apa lak ni umi....

girl_perak said...

coz hr tue ada teka kan kat blog umi... jd umi nk bg hadiahla... betul jawapan tue...