Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Thursday, February 18, 2010

CNY tak kemana pun.....



biasanya setiap tahun kalu raya cina mesti ibu apply cuti kaw2 punya sebab nak balik kg.......tapi sebab minggu ada kenduri maklong, so thn ni tak balik terengganu raya cina.....ibu nak tolong  maklong wat persiapan apa yg patut.......anas tolong menyibuk jer........


so, hr sabtu petang tuh atuk datang ambik anas ngan ibu so cuti tu melepak jer la kat rumah atuk sambil tolong2 wat persiapan ...... ya lah tak kan lah ibu nak ambik cuti balik terengganu pulak......agak kurang ajar namanya gitu.......dulu masa ibu ngan papa kawin dorang yg banyak tolong wat persiapan.......takkan bila giliran org ibu nak lari pulakkan........pengajaran disitu ya anas.....org narbudi kita berbahasa gitu..........


dari hari sabtu sampai hari ni.....ibu ngan anas still lg stay kat rumah atuk/wan.....anas pun tak hantar kat baby sitter...maklong tolong jagakan......boleh la maklong praktis2 ya sebelum dapat baby........

ni gambar2 kitorang curi2 kuar gi parkson nga jj hr isnin tuh.......



with love,

1 comment:

cKyN WaN said...

wah2 rambut anas dah pjg ek~