Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Tuesday, July 6, 2010

Anas - 1 year & 6 months old


 
sejak dua menjak ni memang mood blogging dan fb memang takde
malas sangat nak berupdate
just masuk kejap2 baca status kengkawan je
tak tahu la naper

ni pun gagahkan jugak sebab nak update pasal cenonet ibu nih
wah! dah setahun setengah dah rupanya anak ibu ni
patutla dah makin pandai dan bijak (pujian satu doa)

Alhamdulillah
Syukur sangat Allah anugerahkan anas pada ibu
Since papa kerja jauh and weekend baru jumpa
so, anas lah jadi peneman ibu
pengubat rindu papa
dan macam2 lah

dan kadang2 jadi tempat ibu test vokal
tapi jadi ibu memang best la
paling best

Ibu berdoa semoga anas jadi anak yang baik
Membesar dalam suasana kebahagian dan kegembiraan
Menjadi anak yang pintar

Amin....

Ibu sayang anas banyak2
Mwah! Mwah!

with love,

2 comments:

cKyN WaN said...

cik ikin sayang anas jugak hihi
bile anas nak dapat adik ni hehe

AMIEROZIANA said...

anas kata tak nak adik lagi nak manja sorang2 dulu ngan ibu ngan papa hehehehehe