Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Friday, July 22, 2011

Shopping Online pun jadi....



sekarang ni memang dh trend sangatkan shopping online...senang dn mudah...ibu memng suka...hehehehe sape tak suka shoppingkan? nak2 lagi kalu shopping baju anak memang suka sangat cam terapi gitu...

 
ok...dah sampai dah...ni ibu beli kat kedai3posen ni..ibu order hari selasa...hari rabu terengganu cuti so hr khamis baru dia boleh poskan...so hari sampai lah.... beli baju anas tapi ibu yang tak sabar nak dapat hehehe ibu2 memang camni kan??? kan...kan...


sebab tengok baju2 ni comel2 semua so ibu jadi rambang mata terus beli tiga...hehehe thanks papa sebab tolong bayarkan hehehe

tengok2 comelkan...sape tahan??? 



 *pic credit to kedai3posen

ni 1st baju tidur dia macam ni...yang ibu beli kat kedai...yg ni babygap pyjama....sebab ibu tengok anak ibu makin hensem bila pakai baju tidur gini tu yg ibu beli lagi tuh...sebelum ni tak boleh nak beli sebab anas kan kurus so baju tu cam besar jer skang baru boleh nak pakai...

sekarang ni semua dh boleh beli online kan....senang tak payah sesak2 nk cari parking...pastu kalu pergi kedai nak beli baju saja kang terbeli pulak benda lain...tahu la pompuan ni...kan...ke korang tak macam tuh...setakat ni tak tertipu lagi lah beli barang online ni...


with love,

2 comments:

IBU AQIL said...

aku pun ada beli 2 helai...

Tihara said...

comel baju tu...saya pn ske beli on9 senang..now saya plak jual on9 :)