Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Friday, July 1, 2011

Hulurkan Tangan Ringankan Beban



Lumrah hidup...
ada yang kaya ada yang miskin
ada yang senang ada yang susah..

hari ni kita senang tak semestinya esok pun kita senang
dugaan hidup datang dalam pelbagai cara
kita sebagai hambaNya hanya mampu redha

ok2 tak nak panjang2kan bicara
di hari jumaat yang mulia ni
kepada sesiapa yang bermurah hati ingin menderma
meringankan beban saudara sesama islam ni
nak baca lebih details sila pergi ke blog fillanie
dia ada cerita "Kisah sedih pasangan Norma dan Talib" ni

ini puan Norma dia kena kanser lepas lahirkan anak dia yg comel tu...sedihkan baru dapat baby pertama terus kena kanser dan dia tak dapat nak jaga anak dia tuh...kesian anak dia tu lahir2 je tak dapat nak bermanja dengan ibu dia macam bayi2 yang lain...sedih sangat bila baca kisah dia tuh...

ni pulak suami dia Talib yang setia menjaga isteri tercinta...sedihnya kalu kena kat kita macam tu kan...so kepada sesiap yang nak menderma boleh menderma...semoga dengan setiap ringgit yang kita derma tu boleh ringankan beban mereka...

hari ni hari dia....hari kita belum tentu lagi bila....ni no akaun yg ibu ambik dari blog fillanie tu:

cimb


01070068677528


Noormawati Mohd Rasif

tak kira la berpa RM pun.....janji ikhlas...

with love,

5 comments:

MaMa_AdHa said...

Semoga ibu ini tabah. Kesian melihat si anak kecil yang belum memahami apa-apa. Semoga penyakit nye sembuh...

Kak silala kunjung blog niaga umi yang tak seberapa tue yea. mana tau kot ada yang berkenan...

twinbabyshop.blogspot.com

amieroziana said...

oh dah jadi bisnesswoman ya...ok nnt akak singgah ya...

Miss Moon said...

thanks ibu anak ...

i really really appreciate it ..

hugs

- moon -

Miss Moon said...

ibu anas

amieroziana said...

Miss Moon, hari ni hari dia...esok2 belum tahu lagi...semoga dia cepat sembuh...