Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Tuesday, June 14, 2011

5 minit 10 hengget



wah! ramainya duk tengok apa tu???

dah excited dah dak kecik ni...siap nak panjat lagi divider tuh...sabar sayang...

nas...tengok ibu nas...dia dh tak sabar dah kalau boleh nak terus masuk jer...

ha...cam tu lah...posing ibu dulu...tunggu nnt tiba la giliran anas tu sayang...

ni hari ahad punya cerita....makan kat johnny's tu sabtu punya cerita...apakah??? hari2 datang jusco nih??? ibu duta jusco ke apa??? tak..semalam tu papa belikan atuk baju...present for father's day...kalau hari ibu papa bagi hadiah kat wan...hari bapa kena lah bagi kat atuk jugak...kena adil dan saksama gitu...tapi baju tu tersalah size...so hari ahad tu datang tukar...nasib boleh tukar...

sekali terlalu la kat bawah tu...kat depan entrance tu dorang ada letak mainan ni...so apalagi anas pun menggelupur la nak naik...so..bagi la change kat dia...suka tengok dia happy dapat naik nih...sebab anas kecik lagi so, papa kena naik sekali...kereta tu memang besar...sekali naik 1 token = RM10 selama 5 minit saja...senang je dorang buat duit kan??????

suka lah tu dapat naik kereta tu

anas! posing kat ibu sayang...

kejap sangat lima minit...kesian anas tak puas main...ok2 nnt kita beli satu ya kereta macam nih...nnt dh pindah rumah kita boleh la...skang ni duk rumah atas susah nak main...

kesian dia tak puas main...mahal bebenor 5 minit seploh hengget

muka tak puas hati

tetiba dia panjat sini and suruh ibu snap gambar dia...nak cover tak puas main kereta la tuh

"ok2...nnt kita gi taman nak? taman yg ada rabbit tuh...anas suka kan...ada slide...anas mesti suka..."..."nak2"..."jom"

ok...posing ngan ibu dulu....

kita sedondon la sayang...

so, lepas kuar jusco tu...bawak anas pergi taman pulak kat shah alam kat seksyen 7 kut...lupa la kat situ seksyen berapa...anas memang suka kalu dibawak ke taman...sebab dia boleh panjat2..lari2...main slide semua...

bila anas suka dan happy ibu dan papa lagi suka....

with love,

4 comments:

.E.M.A. said...

hoho..cumel bebeno muka anas tak puas hati boleh naek kete kejap sangat..hi3..
p/s;saye pnye blog da tukar url ke
-http://kukasmawati.blogspot.com- :)

Cik Rose Cute said...

Memang la mahal benda alah tu....Mengandung ke...? nampak dah berisi...Jangan Marah okey...

amieroziana said...

cik ema> lama tak berupdate blog hehehe...ok nnt akak pergi melawat ya

amieroziana said...

kak liza> waaaaaaaaa tak mengandung pun tp dah gemuk hahahaha