Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Thursday, February 17, 2011

Belum mari...



LAMA CUTI BERBLOG...MOOD BELUM MARI LAAA....

with love,

3 comments:

.E.M.A. said...

lame tak tengok anas
wi3

*azni* said...

nanti kejap2 lg mari la tu idea n mood nak blogging..

AMIEROZIANA said...

ema..tengok kat fb akak ada upload gambar dia masa balik kg tuh heheh

azni...kalu lama cuti camni lah hehehe