Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Friday, October 2, 2009

muhammad anas si comel berbaju raya contest

sejak dua menjak ibu ada anas ni ibu suka tau melawat blog2 yang type ibu2 ni la sebab ibu nak carik info la pasal anak kan, so blog babyibu ni memang selalu gak la jengah tapi tak pernah tinggalkan nama la........tapi hari ni ibu tengok babyibu ada wat contest, so ibu cam tertarik la ngan contest ni sebab semangat raya lagi kan........

dengan semangat yang berkobar2 ibu pun joint la, kalau ada rezeki boleh menang Alhamdulillah, kalau tak boleh wat kenang-kenangan kan ya la sebelum ni tak pernah lak nak joint mana2 contest, ni kira 1st time la ni......tengok sponsor2 pun best2 jugak ada..Gin & Jacqie, eoe Online, leanalittleshop, Sherry, TH, Mia dan Niko

nama baby: muhammad anas bin muhammad amier
tarikh lahir: 06 januari 2009
umur: 8 bulan++




baju ni ibu jahit sendiri tau, sebab mana la ada yang readymade untuk baby lapan bulan kan, lagi pun papa nak sedondon ngan anas, so ibu dengan semangat pertama raya ni jahitkan la baju untuk anas.......famili ibu memang semua boleh jahit baju so bila jahit sendiri baju raya tu rasa lagi meriah suasana nak sambut raya tu......comel jer baju anas ni macam baju anak patung jer....


ibu siap belikan kopiah sekali nasib baik ada saiz anas, songkok takder saiz tu beli kopiah tu, cute sangat anak ibu pakai kopiah ni sedondon gak ngan baju....anas ok jer dipakaikan kopiah tu........tak pulak dia bukak kopiah tu.....sayang anak ibu......

sedondon ngan papa (gambar ni saja nak tunjuk papa ngan anas sedondon)

with love,

1 comment:

azzamoro said...

good luck for this contest..:)