Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Monday, March 1, 2010

Kemalasan.......



skang ni ibu cam malas jer nak update blog.....kalu blog tak update maknanys fb pun tak berupdate lah sebab kan import jer dari blog 2 dalam satu gitu.........

gambar banyak lam file tapi cam malas la........tak tau la naper...kalu tak 4 ke 5 entry sehari skang nih dah kat seminggu lebih dah tak berupdate.........

bila la angin rajin nak datang nih........

:: ni masa makan2 ramai2 lepas kenduri maklong kat d'selat ::
with love,

2 comments:

girl_perak said...

sedap tu mkn kat di selat...
kalo tahu rumah kak dekat dgn tanjung harapan blh kite jumpa kan...

AMIEROZIANA said...

tu la umi....blh tengok adha...