Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Monday, June 22, 2009

Tikar Buluh

Thanks papa belikan ibu tikar buluh tu, papa kan kerja kat rawang so kat sana murah la sikit kan, ke sama jer ngan sini????? cantik sangat ibu suka match la ngan rumah kita ni yang kecik cenonet jer ni kan.......

ya la sejak ada anas ni ibu malas la nak pakai carpet bagaikan, nanti anas muntah la, terkencing la dan macam2 ter ter lagi kan, so pakai tikar buluh lagi senang kan nak cuci.....lagi pun carpet2 ni tak elok untuk baby kan lagipun anas skrng kan kena batuk ngan selsema kan.......

tikar buluh camni senang la nak sapu ker nak lap ker kalu tertumpah apa2 ke kan......so ibu lipat carpet tu simpan kemas2 and guna la tikar buluh ni, rumah pun nampak kemas jer kan.........coraknya pun cantik2, kalu dulu plain jer tikar buluh ni tapi sekarang macam2 gaya diorang buatkan.........hara tak lah mahal RM 60 jer...........

thanks again kat papa ya.......

with love,

No comments: