Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Tuesday, May 29, 2012

Dating berdua dihari jadi papa - 28.05.2012




balik kerja semalam ibu ajak papa dating berdua sempenan hari jadi papa
mula2 ingat nak ambik anas pastu gi jusco bukut tinggi ker...
pastu papa cam nak berdua jer ngan ibu kan...
so, kita dating jer kat Secret Recipe kat  Tesco Bukit Tinggi ni jer...

kenappa lengang jer SR ni ya....
memang kami berdua jer time tu...
memang betul2 romantik lah huhuhu
 
 romantik lah sangat kan...
anas takde takpe lah...
tapi kami memang sentiasa romantik gitu hahaha

 maklumlah belum gaji so, beli jer yang slice tuh...
ibu ambik lain, papa ambik lain...
ibu bukanlah penggemar kek...
anas pun sama...anas lagi lah memang lansung tak makan
ibu kalu kek coklat boleh lah tapi 1 slice tu pun tak habis...
memang dari dulu tak suka kek sangat


 tukang belanja mesti kena enterperem juga huhuhu
ambik gambar sambil minum air tektik nak sembunyikan pipi yng bam bam bam..
*terus Google cream for face lifting gagagaga

 Happy Birthday papa...We love you so mucho!

with love,

No comments: