Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Wednesday, June 16, 2010

Lagenda Budak Setan



dulu2 ibu memang hantu novel
suka sangat baca novel sebab feeling2 heroin dalam novel tuh
salah satu feveret novel ibu lagenda budak setan (LBS)
Karya Ahadiat Akashah
Novel2 dia memang best
 gambar gugle
dulu2 masa baca novel
ibu selalu cam terfikir
bestnya kalu novel2 tu difilemkan
mesti best kan
sebab dah baca pun dah bestkan
kalu leh tengok dalam TV/wayang mesti lagi best

 ni pun gugle jugak
so, bila novel LBS difilemkan
ibu cam teruja la nak tengok
hujung minggu ni i.Allah ibu nak gi dating ngan papa tengok citer ni
anas?
nak bawak ke nak tinggal?
kata nak dating kan?
tapi ibu tak sampai hati la nak tinggal dia
so, dating bertiga la papa
ni 1st time ni nak bawak anas tengok wayang nih
mintak2 la dia ok jer

with love,

2 comments:

cKyN WaN said...

kang meraung dlm tu mcm mane? haha

AMIEROZIANA said...

insyaAllah tak....kita tengok camne