Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Tuesday, June 22, 2010

1st time tengok wayang dengan Anas



hari sabtu ke Jusco 1 utama
hari ahad ke Jusco Bukit Raja

sampai kat Jusco Bukit Raja dalam kul 3 camtuh
terus cek2 tiket Lagenda Budak Setan
kata tujuan utama ke Jusco nak tengok wayang
tengok yg pukul 4 dah full
next show pulak kul 8.30
5 jam lagi tuh
alah 5 jam kalu kat shopping kompleks tak terasa pun
round2 pow papa sikit
semalam giliran anas
hari ni giliran ibu pulak
tak aci lah kan
kan jadi pilih kasih pulak
semalam anas dah dapat 5 helai baju kat 1 utama

pas dah lenguh tu lepak kat MPH
belek2 buku
pastu p beli susu anas ngan barang2 dapur sikit
lepas papa hantar barang2 tu kat kereta
pergi solat maghrib
terus masuk panggung

mula2 tu seat sebelah kosong so, ok lah anas duk situ
siap lompat2 joget2 lagi bila dengar lagu
kan sebelum start tu dia ada iklan2 kan
suka woo anas
tapi bila org dah duk seat tuh
dia takmo ibu nak riba dia
nak turun bawah la pulak
mapuh keras lagu ni...dah start nak jerit2 takmo ibu pegang dia
last2 ibu sumbat susu (botol)
pass kat papa
bagi kain busyuk dia
kejap jer terus terlena
sampai lah citer habis

ulasan cerita Lagenda Budak Setan tuh
ok, not bad lah
tapi tak boleh la nak compare dengan novel
novel dia lagi details
filem kan sekejap jer

gambar takde handphone dah kong

with love,

2 comments:

atoyis said...
This comment has been removed by the author.
atoyis said...

suma dh tengok lagenda budak setan..nk tengok jugak la..tak kira..bawak kimi pon bawak kimi jugak la

jom join contest saya sayang bapa saya