Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Friday, May 14, 2010

Kasi putar ini budak!!!!!!



woi!
dah poning dah ibu nih
kita gi dapur dia gi dapur
kalu duk diam tu takper tapi sedar2 dah masuk toilet
padahal toilet kat rumah tu tinggi
tak sama level ngan lantai, tapi still leh panjat
pastu selongkar rak pinggan mangkuk pulak
habis berterabur
dah tak tahu dah nak wat camner
nak buat kerja pun dah susah
sibuk dia nak tolong
so, ting!
dapat idea
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
dia gelak bila ibu masukkan dia lam mesin basuh nih, boleh camtu??


 ni ibu tengah duk basuh pinggan periuk belanga semua
mesin basuh tu betul2 mengadap sinki

with love,

2 comments:

ummumishkah said...

uish.. advance nyer anas.. hihihihi

AMIEROZIANA said...

dia memang lasak kak....tak terkejar saya nih...tapi menghiburkan...macamana la akak layan 4 orang tu ek??