Dedikasi

Anas sayang, blog ni ibu dedikasikan untuk anak ibu sayang, segala suka duka anas bersama ibu ngan papa ada tercatat disini, IsyaAllah ibu akan teruskan catatan ini sampai bila2....selain itu blog ini juga untuk papa mengikuti perkembangan ibu ngan anas...anas sayang.....we love you so much muah!! muah!!

Wednesday, September 22, 2010

serik rasanya...




video 

wooo
memang dh serik rasa kalu kuar tanpa papa
ni ibu kuar ngan anas tanpa papa ngan cik ikin acik nua masa cik ikin singgah rumah tu
memang tak terkawal la lasaknya
bila kita dokong dia liuk2 kan badan dia
bila letak dlm troli dia meraung satu jusco tu dengar
stroller lak tak bawak dalam kete papa
papa kerja tak balik
so ibu lepas la
tengok la dia lansung tak beralan 
berlari jer.....
jenuh la cik ikin nak mengejar dia


pastu kat fudcot jj bukit tinggi tu kan ada tempat main budak2
sibuk la dia nak main dalam tuh
dah la ada budak2 besar duk jakun main lari2 dalam tuh
kang kalu terlanggar kang naya jer
bukan budak kecik tapi budak yg dah sekolah dlm drjah 4 ke 5 cam tu la
last2 dorang berenti main kejar2 sebab salah sorang tu terlanggar tangga ke gelongsor ntah
padan muka....

dah la time tuh nak buka pose
so gilir2 la jaga dia dalam tuh
nak biarkan lain jadinya pula
kan ramai budak2 besar dalam tuh
pastu ada pulak budak2 yg jenis besar nnt ada can jadi kaki buli tuh
risau gak...


takpe la cik ikin sekali setahu jer jumpa anas pun
sekali sekala kena dera ngan anas apa salahnya kan
seronok betul anas main dalam tuh nak main gelongsor la
panjat tangga la
layan kan aje la....
kalu tak terus tunjuk perasaan kat situ
dah kata budak kan.....


gambar gegar2 sebab mana lah budak kecik ni nak duk statik jer kan
ngan cik ikin kena panjat tempat main2 tu sebab nak ambik dia
ya la tempat tu tinggi jugak la kang jatuh kan naya 
tapi tuan badan tuh selamba jer berlagak cam org besar jer
jenuh masa nak balik tu dia tak nak balik....
ok2 nanti kita datang lagi ya ngan papa
anas ragging papa pulak
ibu tak larat la......

with love, 

2 comments:

Sidratul Muntaha said...

budak laki
beselah...
cam daku?
anak jantanku hyper betul
lagilah susah bile kat umah sorang2.
mana nak jaga adik dia,mana nak jaga dia.
adik dia merengek,dia pun sibuk jugak nak merengek sama.
tu belum lagi kes dia hempap bdn adi ker,tarik tgn adik ker..pulas ker..
huuuuuuuuu..
jenuh!

AMIEROZIANA said...

memang jd ibu ni kena jd superwoman la kan....saya sorang pun dh pening lagi la kalu ada 2 ke 3 org...